FORSIKRINGS­SAGER

FORSIKRINGS­SAGER

FORSIKRINGS­SAGER

I Byg og Renover ApS bliver vi oftere og oftere spurgt om vi kan varetage udbedring af en skade eller byggesjusk, som en del af forsikringssager. Denne opgave påtager vi os gerne og igennem dialog med forsikringen og bygherre når vi altid frem til et godt resultat.

Mange forsikringsselskaber har faste samarbejdspartnere, men det betyder ikke at man ikke kan bruge os i stedet for.

Vi kan give tilbud på samme stykke arbejde og hvis du har det bedst med at bruge os, er der ingen problemer i at få det til at blive en realitet.

EN HÅNDVÆRKER DU KAN STOLE PÅ

Forsikringsselskaber vil også gerne kunne stole på de håndværkere de bruger. Vi lægger ikke skjul på noget og henviser gerne bygherre og forsikringsselskaber til tidligere kunder og andre forsikringsselskaber vi har arbejdet med.

For endnu mere ro i sindet kan vi oplyse at vi er medlem af Dansk Byggeri og arbejder for blandt andre politi og ambassade.

Vores gode omdømme betyder alt, og derfor vil du opleve kundeservice i verdensklasse, når du tager kontakt til os. Vores virksomhed lever for og af tilfredse kunder.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BRUG FOR EN BYGGESAGS­KONSULENT?

Vi tilbyder at udføre konsulentarbejde i forbindelse med igangværende byggesager for at sikre, at disse overholder gældende lovgivning m.v

Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til private, erhverv og offentlige kunder. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter.

Vi tager således en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD