RENOVERING AF BOLIG

RENOVERING AF BOLIG

VI KAN STÅ FOR DIN TOTALRENOVERING

Går du med tanker om at renovere dit hus eller lejlighed, kan vi hjælpe jer igennem dele af processen eller være jeres totalentreprenør, som står for hele processen.

En renovering af et hus eller en lejlighed kan være en yderst omfattende opgave, hvor det oftest er en god idé at kontakte en erfaren fagmand, som sætter dig og dine ønsker i forreste række. Hos Byg og Renover ApS har vi renoveret mange typer boliger, og vi er derfor det oplagte valg til at hjælpe dig med din renovering.

Bruger du os som totalentreprenør får du:

  • Ét samlet udspecificeret tilbud på alle arbejder
  • Én kontaktperson, som sørger for at de rette fagfolk bliver informeret omkring dine ønsker og spørgsmål
  • Én tidsplan – udarbejdet af Byg og Renover ApS
  • Sikkerhed for at byggeriet ikke går i stå pga. dårlig kommunikation imellem forskellige faggrupper.

VI VÆGTER VORES RENOMÉ

Ved en renovering skal der flere faggrupper ind over projektet. Vi har samarbejdspartnere med speciale i alle tænkelige fag, som kan komme på tale når en lejlighed skal renoveres.

Med mange års erfaring i branchen, er Byg og Renover ApS, det oplagte valg til at renovere din bolig.

Om det er en 1-værelses lejlighed, der blot skal have nyt køkken og males, et rækkehus, som skal have høvlet gulve og have nye vinduer og døre eller om det drejer sig om 400 m2, som skal gennemrenoveres, kan vi inddrage alle nødvendige faggrupper, og aflevere et solidt stykke arbejde.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BRUG FOR EN BYGGESAGS­KONSULENT?

Vi tilbyder at udføre konsulentarbejde i forbindelse med igangværende byggesager for at sikre, at disse overholder gældende lovgivning m.v

Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til private, erhverv og offentlige kunder. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter.

Vi tager således en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD