VI VARETAGER HELE DIN TOTALENTREPRISE

TOTALENTREPRISE

ERFARENT TØMRERFIRMA TIL TOTALENTREPRISE

Efter adskillige år indenfor tømrerfaget, er vi i stand til at varetage den fulde entreprise i forbindelse bygge- og renoveringsprojekter. Hos Byg og Renover ApS beskæftiger vi dygtige og faglærte tømrere, derudover har vi adskillige underleverandører, som er beskæftiget indenfor forskellige fagområder såsom:

  • Elektriker
  • Murer
  • Maler
  • VVS

Uanset hvilken totalentreprise vi påtager os, tilbyder vi autoriseret arbejdskraft i besiddelse af alle de påkrævede autorisationer til enhver type byggeprojekt. Når vi varetage din totalentreprise, sørger vi for at koordinere de forskellige faggrupper. Vi holder til i Taastrup, men rykker gerne ud i hele Storkøbenhavn.

TOTALENTREPRISE VARETAGES MED HØJT SERVICE- OG KVALITETSNIVEAU

Udover koordinering og strukturering af byggeprojektet, sørger vi hos Byg og Renover ApS for, at det høje kvalitetsniveau af håndværket opretholdes. Da vi sørger for samarbejdet mellem de forskellige underleverandører, behøver du blot at være i kontakt med os. Vi lægger vægt på en ærlig og gennemskuelig kommunikation.

Din tryghed er altafgørende for os, blandt andet derfor er vi i tæt samarbejde med udvalgte underleverandører, som vi ofte samarbejder med. Udfører vi din totalentreprise, garanterer vi en effektiv byggeproces, hvor vi tilgodeser din økonomi, og de krav du måtte stille til resultatet. Ved enhver totalentreprise, som vi varetager, sørger vi for, at dine behov som enten privat- eller erhvervskunde bliver tilgodeset i alle dele af processen, uden du behøver kontakte flere faggrupper.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BRUG FOR EN BYGGESAGS­KONSULENT?

Vi tilbyder at udføre konsulentarbejde i forbindelse med igangværende byggesager for at sikre, at disse overholder gældende lovgivning m.v

Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til private, erhverv og offentlige kunder. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter.

Vi tager således en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD