SPECIALE I TOTALRENOVERING

TOTALRENOVERING

PROFESSIONELT OG ÆRLIGT TØMRERFIRMA TIL TOTALRENOVERING

Gennem et grundigt forarbejde kommer vi med et realistisk tilbud på opgaven samt sætter en realistisk tidsplan med arbejdstider og deadlines. Når du vælger os til totalrenovering af din ejendom, bliver du mødt af ærlige og faglærte tømrere med flere års erfaring. Den gode kommunikation er altafgørende for os, og du kan kende os på den gode service og det høje kvalitetsniveau.

Vi lytter til dine ønsker og imødekommer dine behov, derudfra skræddersyr vi en tilpasset løsning og et tilbud. Når vi varetager totalrenovering af din bolig, garanterer vi, at du vil modtage følgende:

  • Et grundigt udarbejdet tilbud med en realistisk pris og tidsplan
  • Tæt dialog og god kommunikation fra projektets start til slut
  • Et færdigt resultat i højeste kvalitet med en lang holdbarhed

TOTALRENOVERING AF DIN EJENDOM

Efter flere år i branchen har vi hos Byg og Renovering udført renoveringsopgaver i adskillige forskellige typer ejendomme. Vi er derfor i stand til at påtage os opgaven, når du skal have udført en totalrenovering af enten lejlighed eller hus. Hos os er et godt samarbejde med vores kunder vægtet højt, hvorfor vi gennem hele projektet lægger vægt på at være i tæt og god dialog. Således sikrer vi os, at vi imødekommer alle de ønsker, som du måtte have til renoveringsprojektet. Vi ønsker at skabe et resultat og en løsning, som du er tilfreds med.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BRUG FOR EN BYGGESAGS­KONSULENT?

Vi tilbyder at udføre konsulentarbejde i forbindelse med igangværende byggesager for at sikre, at disse overholder gældende lovgivning m.v

Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til private, erhverv og offentlige kunder. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter.

Vi tager således en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD