RENOVERING AF HUS OG LEJLIGHED

RENOVERING

GOD KOMMUNIKATION OG HØJESTE KVALITET

Hvad end du planlægger et mindre eller mere omfattende renoveringsprojekt, stiller vi gerne op med dygtige tømrere til at udføre opgaven. Vi har efter flere års erfaring med renovering bred erfaring ved konstruktioner og materialevalg, derfor tilbyder vi gerne vores faglige ekspertise, når du har behov for rådgivning vedrørende renovering. Vi er i stand til at udføre renovering af enhver type bolig eller rum, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os med din opgave. Blandt andet tilbyder vi rengøringsløsninger indenfor de følgende områder, hvor der er behov for en tømrer:

  • Hus og lejlighed
  • Kælder og loft
  • Facade, døre og vinduer

TØMRERFIRMA MED SPECIALE I RENOVERING

Hos Byg og Renover ApS bliver du mødt af faglærte og erfarne tømrere med speciale i renovering og byggeri. Vi er godt rustet til at påtage os enhver opgave i forbindelse med renovering. Som totalentreprenør varetager vi ligeledes også gerne totalrenovering af din bolig eller ejendom.

Når du vælger os som dit tømrerfirma, er du garanteret den højeste kvalitet og bedste service. Fra vi påbegynder forarbejdet, til vi afslutter arbejdet, er vi i tæt dialog, så vi er sikret, at alle dine ønsker til renovering imødekommes. Et godt samarbejde går hos os hånd i hånd med et godt resultat.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BRUG FOR EN BYGGESAGS­KONSULENT?

Vi tilbyder at udføre konsulentarbejde i forbindelse med igangværende byggesager for at sikre, at disse overholder gældende lovgivning m.v

Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til private, erhverv og offentlige kunder. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter.

Vi tager således en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD