NYT OG FLOT HEGN TIL HAVEN

Nyt hegn

LAD OS STÅ FOR DIT NYE HEGN

Hegn findes i uendeligt mange former og materialerne dertil er mange. Hvis du har behov for et hegn lavet af træ, komposit eller stål, kan det vise sig at være en god investering at kontakte en dygtig tømrer. Det er vigtigt for holdbarheden og opnåelse af den rigtige funktionalitet, at der tages god tid i kombination med stor erfaring i opsætningen af et nyt hegn.

Ved at have os som din trofaste partner, er du sikret et skræddersyet resultat, der er tilpasset præcis efter dine behov. Vi har opsat mange hegn i vores tid i branchen, og du kan derfor trygt tage kontakt til os.

VI VÆGTER VORES RENOMÉ

Gennem vores mange år i tømrerbranchen, har vi opbygget et rigtigt positivt omdømme blandt alle vores kunder. Dette betyder, at vi har været i stand til at blive godkendt til at udføre arbejde på bygninger tilhørende politiet og ambassader.

Vi er meget stolte af vores omdømme, og derfor vil du opleve en tømrer, som sætter et yderst stort fokus på god service.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BRUG FOR EN BYGGESAGS­KONSULENT?

Vi tilbyder at udføre konsulentarbejde i forbindelse med igangværende byggesager for at sikre, at disse overholder gældende lovgivning m.v

Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til private, erhverv og offentlige kunder. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter.

Vi tager således en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD