Om os

OM OS

Byg og Renover ApS har været i branchen i adskillige år. Vores store erfaring gør os i stand til at varetage mindre og mellemstore byggeprojekter for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Ud over private, som udgør vores største kundekreds, har vi samarbejder og udfører arbejde for både politiet og på ambassadebygninger.

I spidsen af virksomheden står Peter Søehegn, som er uddannet tømrer i 2010. Det vil oftest være Peter som kommer ud og tager den første dialog med jer som kunde og regner derefter et tilbud til jer. Peter bruger ca. halvdelen af sin tid på møder, udregninger, dialog med kunder og andre og den anden halvdel af tiden på at arbejde på selve byggepladsen.

Brian er tømrer og har været det siden 2003. Brian hjalp i sin tid Peter med at få en læreplads og har været med til at lære Peter op. Brian har været i flere forskellige firmaer igennem årene og har prøvet mange forskellige ting. Da Peter valgte at ansætte var han ikke i tvivl om at Brian var den rette til opgaven. Brian har respekt for kundens ønsker og udfører arbejdet på bedste vis.

Mads er lærling med mod på arbejdet som tømrer. Mads er videbegærlig og altid interesseret i at vide hvordan tingene laves korrekt. Mads kan tage fat og flere og flere opgaver kan han klare på egen hånd. Brian har haft mange lærlinge igennem tiden og Peters fortid som underviser gør at han har gode forudsætninger for at blive lært ordentligt op.

Vi har serviceret både private, virksomheder og offentlige institutioner i vores tid som tømrere, og vi vægter vores gode omdømme meget højt. Dette er en del af sikkerheden for, at vi altid tager dig og din opgave seriøst. Vi tilbyder altid at rådgive dig baseret på vores erfaring om ting som byggeprojektets arkitektur, materialer og lignende.

Link to: Udskiftning af døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer

Renovering af bolig

Ny terrasse

Nyt hegn

Totalentreprise

Forsikringssager

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BRUG FOR EN BYGGESAGS­KONSULENT?

Vi tilbyder at udføre konsulentarbejde i forbindelse med igangværende byggesager for at sikre, at disse overholder gældende lovgivning m.v

Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til private, erhverv og offentlige kunder. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter.

Vi tager således en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD