EKSPERTER I UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUER

UDSKIFTNING

UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUER SOM FOREBYGGELSE AF FUGTSKADER

Gennem stærke kompetencer og gode materialer tilbyder vi løsninger, i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer, med den længst mulige levetid. Hvad end du skal have udskiftet et enkelt vindue eller have foretaget en større renovering, er vi rustet til at varetage opgaven. Når du får istandsat dine vinduer og døre opnår du en række forbedringer af din bolig:

  • Træk mindskes, og isoleringen af din ejendom forbedres betydeligt
  • Fugtskader forebygges, særligt undgås svamp og råd i træværk
  • Funktionsevnen af døre og vinduer optimeres

Vi tilser gerne din ejendom med henblik på et tilbud på udskiftning af døre og vinduer. Vi tager hensyn til din ejendoms æstetiske udtryk, og vi tilbyder gerne at vejlede i valget af vinduer og døre. Udover det høje kvalitetsniveau vil du opleve et højt serviceniveau med vægt på gennemskuelighed og god kommunikation i øjenhøjde.

RENOVERING OG UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUER

Vinduer og døre på både etageejendomme og villaer udsættes dagligt for vind og vejr, mens de udgør en betydelige del af din ejendoms isolering. Jævnligt bør du tjekke standen af dine vinduer og døre, og trænger de til en kærlig hånd, er vi hos Byg og Renover ApS klar til at påtage os udskiftning af døre og vinduer. Når vi løfter opgaven, behøver du ikke bekymre dig for byggeriet, hverken under processen eller når arbejdet er afsluttet.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BRUG FOR EN BYGGESAGS­KONSULENT?

Vi tilbyder at udføre konsulentarbejde i forbindelse med igangværende byggesager for at sikre, at disse overholder gældende lovgivning m.v

Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til private, erhverv og offentlige kunder. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter.

Vi tager således en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD