GIPSLOFTER og Gipsvægge

GIPSLOFTER

GIPSLOFTER OG GIPSVÆGGE I HØJ KVALITET

Ved enhver løsning, som vi tilbyder, vægter vi høj kvalitet af både vores håndværk og de materialer, som vi arbejder med. Vi udfører et grundigt forarbejde, hvorudfra vi kommer med et realistisk tilbud og en tidsplan på opsætning af gipsvægge og gipslofter. Hos Byg og Renover ApS overholder vi enhver aftale, som vi indgår, og vi bestræber os på at tilbyde det højeste service- og kvalitetsniveau. Vores gipsvægge og gipslofter udføres med hensyn til dine ønsker, og vi tilbyder løsninger, som er både lydisolerede, særdeles holdbare og forbedrer din boligs isolering. Udover opsætning af gipsvægge og gipslofter tilbyder vi blandt andet også de følgende ydelser:

  • Renoveringsprojekter samt totalrenovering
  • Ny terrasse
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Totalentreprise

TØMRERFIRMA TIL OPSÆTNING AF GIPSVÆGGE OG GIPSLOFTER

Hos Byg og Renover ApS er vi specialiserede i at arbejde med gips, hvorfor vi tilbyder professionel opsætning af gipsvægge og gipslofter. Gipsvægge kan opsættes stortset, som du ønsker. Denne løsning er derfor ideel til flere forskellige formål.

Vi er et tømrerfirma i Taastrup, som beskæftiger faglærte og erfarne tømrere, derfor kan du altid være sikker på et godt og holdbart resultat. Vi løser opgaver i hele Storkøbenhavn. Vi bestræber os på at levere den bedste service, hvorfor vi gennem hele processen er i tæt dialog, således vi finder en løsning, som imødekommer dine behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BRUG FOR EN BYGGESAGS­KONSULENT?

Vi tilbyder at udføre konsulentarbejde i forbindelse med igangværende byggesager for at sikre, at disse overholder gældende lovgivning m.v

Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til private, erhverv og offentlige kunder. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter.

Vi tager således en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD