FÅ BYGGET EN NY TERRASSE

 NY TERRASSE

NY TERRASSE I TRÆ EFTER DINE ØNSKER

Vi er dit tømrerfirma, når der skal opføres en ny terrasse i træ i Storkøbenhavn. Vi er klar til at hjælpe med at få realiseret ethvert ønsker, som du måtte have til din kommende terrasse. Med en terrasse får du det bedste ud af din grund, og du får rig mulighed for at nyde livet udendørs. Vi har flere års erfaring med konstruktion af terrasser, hvorfor vi gerne rådgive ved valg af alt fra form og materialer til økonomien.

Vi tager altid højde for dine behov, og de krav du måtte stille til økonomi, tidsplan og konstruktion. Vi lægger vægt på:

  • Høj kundetilfredshed
  • Tæt samarbejde
  • Godt håndværk

HOS OS ER DU GARANTERET KVALITETSSIKRE MATERIALER

Gennem en tæt dialog vejleder vi ved valg af materialer, så du får en ny terrasse med både det ønskede design og funktionalitet. Vi har bred viden om træ og materialer, hvorfor vi tilbyder holdbare konstruktioner, som holder til både vind og vejr. Vores materialer leveres fra anerkendte leverandører, hvorfor kvaliteten er garanteret. Da vi er medlem af Dansk Byggeri, er du ligeledes garanteret, at vi er kompetente indenfor vores fag. Vi er i stand til at bygge en ny terrasse, præcis som du ønsker eksempelvis:

  • Overdækket terrasse
  • Terrasse i haveniveau
  • Tagterrasse

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BRUG FOR EN BYGGESAGS­KONSULENT?

Vi tilbyder at udføre konsulentarbejde i forbindelse med igangværende byggesager for at sikre, at disse overholder gældende lovgivning m.v

Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til private, erhverv og offentlige kunder. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter.

Vi tager således en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD